Reisdag 1
 
Vandaag staat in het teken van onze eerste reisdag op weg naar Italië. We hebben zo’n 1400 km te overbruggen eer we zullen aankomen in Lignano de plaats van bestemming in Italië, waIMG 2976ar vanaf maandag 10 september het WK Werkhonden Alle Rassen van start gaat.
We hebben onze reis verspreid over twee dagen met een tussenstop in een hotel net onder München. Het heeft altijd heel wat ‘voeten in de aarde’ voordat je daadwerkelijk onderweg bent naar een groots evenement als een WK.
De weken van te voren probeer je op allerlei fronten je zo goed mogelijk voor te bereiden. Het regelen van vervoer, opvang voor thuisblijvende dieren, op het werk zoveel mogelijk ‘voor’ werken om te voorkomen dat je ‘gemist’ wordt en niet in de laatste plaats je trainingen afstemmen op wat nodig lijkt. Alles vraagt veel energie en een mindset die in staat is flexibel te blijven kijken naar de mogelijkheden en de ‘hobbels’ gaande weg voor lief te nemen en leren incasseren. Ja, ja …en dan hebben we het over een hobby!
 
Onze coaches zijn al op plaats van bestemming en sturen ons ter informatie wat foto’s.
Jos Beck, Jan Veeneman, Gerard Besseling en partners treffen de nodige voorbereidingen om ons team zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn wanneer we dit weekend aankomen.
Jammer genoeg hebben we met elkaar het ‘teambuildings-weekend’ in Blokzijl moeten missen daar de weersomstandigheden dusdanig heet waren dat de trainingslocaties ongeschikt bleken en het weekend kwam te vervallen.
We hebben elkaar als team een kort moment ontmoet tijdens een ingelaste trainingsdag die we afsloten met een goed verzorgde BBQ.
 
Dit weekend zullen we elkaar allemaal gaan treffen in het hotel waar we gezamenlijk de komende 10 dagen door gaan brengen. Een spannende tijd, een periode die we open ingaan en we zullen met een trots gevoel het stadion binnen gaan lopen.
Geen idee hoe alles lopen gaat, in ieder geval een ervaring rijker.
We zullen ons focussen op plezier hebben, dat is tenslotte de basis van motivatie trainingen en voor Aikido is er slechts één ding belangrijk; Plezier hebben op het veld!
Met die gedachte zullen wij ons WK ingaan en Aikido een mooie ervaring mee gaan geven.
 
IMG 2974   IMG 2975 IMG 2977