D-Day, de dag van het favoriete onderdeel van Aikido, het manwerk!
Om maar met de deur in huis te vallen, WIJ ZIJN SUPER TROTS OP ONZE AIKIDO !03Met 90 punten voor je manwerk het veld af komen tijdens dit WK is iets om beretrots op te zijn!
Zonder een geweldig team van 'helpers' om ons heen hadden we dit resultaat nooit voor elkaar gebokst!
Allereerst gaat onze 🙏 grote dank uit naar Fips en Romy, de vele kilometers die we keer op keer weer naar Duitsland hebben gereden zijn het meer dan waard gebleken.
Toen Sico in Januari zwaar geblesseerd raakte door een gescheurde biceps pees en geopereerd moest worden hebben we Fabian van Aalsburg en Jordi Kok bereid gevonden onze opbouw verder op te pakken en zo reden we iedere week naar de vereniging in Beesd om onze voorbereidingen optimaal te kunnen voortzetten voor dit WK. Fabian en Jordi super bedankt!!!
Van de 139 honden heeft Aikido een mooie 23 ste plaats weten te behalen. Er zijn dit WK maar 11 honden die 90 of hoger hebben gebeten, en daar staan wij tussen! En hij is pas 3,7 jaar en in iedere training zien we nog groei, dus hoe cool is dat!
Om een impressie te krijgen van onze uitgelatenheid verwijs ik een ieder graag naar de foto's die prachtig weergeven met welke intentie Aikido zijn werk dit WK heeft gedaan, Marielle van Maatwerk fotografie Thanks!
Voor degene die livestream van Workingdog hadden, ... die hebben het met eigen ogen kunnen aanschouwen en we hebben aan Bennie Biemans gevraagd het zelf gemaakte filmpje online te zetten, zodat andere zonder livestream ook alvast wat indrukken kunnen krijgen. Yep,... we zijn dus super trotst en ik denk,.... niet meer dan terecht.
Het is Aikido's 6de wedstrijd op zijn IGP 3, waarvan 2 Wereldkampioenschappen, 2 Nederlands Kampioenschappen en 2 Regio Kampioenschappen!
In de loop van komende week zullen we een compilatie van foto's met tekst op onze site plaatsen.
Super tof dat jullie met zo velen ons WK avontuur hebben willen volgen!
Dankzij Remco Jakma, onze webmaster, zijn al deze dagverslagen 's nachts of in de late avonduren online gezet, zodat iedereen in de ochtend weer op de hoogte was.
Hondensporters of gewoon belangstellende, we hebben duizenden unieke bezoekers mogen hebben op de website. Remco dank je wel voor je enorme inzet 👊.
En hoewel iedereen weet dat Hondensport Team sport is, wil ik via deze weg toch graag nog even kwijt ; Zonder mijn eigen coach, mijn eigen trainer, mijn eigen instructeur, mijn eigen maatje, kortom zonder Sico had ik nooit zover kunnen komen!
😘Thnx topper voor al je engelen geduld en al je input!

uitslagen
02
04
06
07
01