De reis & aankomst

We hebben zo'n 1000km te rijden naar Pisek in Tsjechië.
Even snel omgerekend, we rijden met de hondentrailer en 'mogen' daardoor maximaal 100km 😉, dat brengt ons met tussenstop en ingecalculeerd werkaandeweg file op een reistijd van zo'n 12 uur.heenreis 1
We rijden graag 's nachts, dat rijdt goed door, en zaterdag 4 mei om 03.15 uur zitten we start klaar in de auto en rijden IJmuiden uit.
Ons WK-avontuur tegemoet. Halverwege de voorspoedige rit hebben we sneeuw!
We checken de weersverwachtingen en zien inderdaad meer kou en regen dan we hadden verwacht.
Ik ben blij dat ik nog net op de valreep mijn winterjas van de kapstok hebt meegepakt!
Beetje jammer van mijn ingepakte korte broek, zwemspullen, dunne broeken en talloze t-shirts, daarvoor in de plaats waren dikke truien en longsleeve shirts beter geweest.
Op deheenreis 2 groepsapp melden we onze teamgenoten aan regenkleding te denken☔️💦, waarop we van Willem een zonovergoten foto krijgen met de vermelding dat het er 30graden ☀️is. 🤔
De laatste 2,5 uur van de reis rijden we over provinciale wegen, wat een mooi groen landschap in Tsjechië!
Ons vakantiehuisje ligt voorbij Pisek en we rijden langs het stadion waar maandag de FMBB losbarst.
Het ligt er mooi bij, met veel moderne faciliteiten er omheen als tankstation, supermarkt, en de MC Donalds! De afgelopen 10 jaar is er veel gemoderniseerd in Tsjechië.
Exact 12 uur na ons vertrek uit Nederland arriveren we bij onze vakantiewoning.
Een prachtplek, midden in het bos, omringd door (speur) velden zover je oog kan reiken.
Vanuit de organisatie is de restrictie opgelegd dat niemand binnen een straal van 30 kilometer van Pisek mag speuren. Onze vakantieplaats ligt buiten die ring, dus we kunnen rustig wat spoortjes trappen om Aikido met de Tsjechische grond kennis te laten maken.
Het huisje wordt nog op oorspronkelijke manier verwarmd,...met een houtkachel,..dat wordt dus houthakken de komende dagen want het is guur, koud en nat.
De zonovergoten foto van Willem was blijkbaar een moment eerder deze week genomen. 😂
Voor vanavond staat lekker relaxen en bankhangen op het programma, morgen hebben we afgesproken met een kennis om te gaan trainen. Dank je wel Karel Dušek voor je bemiddeling!
Maandag om 9uur hebben we met TeamNL afgesproken in het stadion.

aankomst
weervooruitzicht
route